Pris 140 kr Take away fr. 135 kr (Dryck ingår ej)
I lunchen ingår hembakat bröd, smör, salladsbuffé, dryck samt kaffe/Thé
Måndag
Ciderfräst fläskfilé med bearnaise och potatisgratäng toppad med knaprigt bacon och champinjoner.
Torsk med varm rödbetssallad på päron, valnötter, ruccola och fänkål, serveras med smörslungad potatis.
Tisdag
Sjömansbiff
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Torsk med kokos och grön-chilisås serveras med ugnsbakad sötpotatis.
Onsdag
Pulled pork i bröd med knaprig majs, rödlök och gräddfil, serveras med pommes.
Apelsinglaserad lax med smör, vitlök och spenatslungad potatis.
Torsdag
Krämig kycklinggryta med vitlök, chili, ingefära, kokosmjölk och paprika, serveras med ris och toppas med sockerärtor.
Pankopanerad kolja med curryremoulad, gurksallad, och citronstekt potatis.
Fredag
Helstekt ryggbiff med cognacsdoftande pepparsås, potatisterrin och smörstekta haricots verts.
Fish and chips.
Veckans Soppa
Krämig jordärtskockssoppa serveras med rostat levainbröd med vitlök och parmaskinka.
Veckans Pasta
Pasta Alfredo med kyckling.
Vegetariskt
Linsbolognese, med vitlök, morot, rotselleri, basilika, toppas med ruccola och riven ost.
Fiskgryta på torsk och räkor serveras med saffarns ris och citronaioli.
Fylld kycklingfilé med mozzarella och parmaskinka serveras med basilikasås och confiterade tomater samt klyftpotatis.
Ugnsbakad torskfilé med vitvinsås servras med mandelpotatis och smörslungad dillgurka.
Stekt fläsk med kokt potatis och lök sås.
Fläskfilémedaljonger med västerbottenostsås och ugnsbakad potatis.
Panerad koljafilé med smör och grönkålsslungad minipototatis, serveras med gröna ärtor och en kall dillsås.
Nötgryta serveras med potatismos, svartvinbäsrgele och pressgurka.
Lax i krämig sås med soltorkad tomat och spenat serveras med potatiskroketter.
Hounungglaserad oxbringa serveras med rotmos och senapscréme
Ugnsbakad torskfilé med dillslungad potatis, rödbetor och riven pepparrot.
Biff Rydberg
Veckans Sallad
Potatis-och purjolökssoppa med kyckling och vitlöksbröd.
Krämig zucchini och salsiccapasta.
Vegetariska qournfilér i rödpestosås, klyftpotatis och blancherad blomkål.
Ingen meny tillgänglig än