Lunch fr. 149 krTake away fr. 140 kr (Dryck ingår ej)
I lunchen ingår hembakat bröd, smör, salladsbuffé, dryck samt kaffe/Thé
Måndag
Smöröverbakad koljafilé med hummerveluté, sparrisbroccoli och potatisstomp.
Högrevsragu med rotfrukter, rosmarin och ris.
Tisdag
Fisk och skaldjursgryta med grön och blå musslor, tärnad laxfilé och torskfilé, krutonger och aioli.
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon.
Onsdag
Fish and chips med tartardressing.
Pannbiff, med äpple tzatziki, serveras med röstipotatis, rödvinssås och tomatsallad.
Torsdag
Panerad fisk med remouladsås och kokt potatis.
Grillad fläskfilé med dragon- och grönpepparsås, friterad endive sallad och potatistorn.
Fredag
Torskfilé tacos med mangosalsa och limeaioli.
Chipotle glaserade kalv tri tip, chili marinerade haricots Verts, bearnaisesås och klyftpotatis.
Veckans sallad
Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon och krutonger. (170kr)
Veckans Pasta
Biffpasta med champinjoner, soltorkade tomater och bacon i krämig rödvinssås.
Vegetariskt
Pasta all´arrabiata med chili, vitlök, persilja och hete tomatsås.
Örtöverbakad torskfilé med mangoslasa och potatisstomp.
Köttfärslimpa med rårörda lingon, saltgurka, gräddsås och kokt potatis.
Havets Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon och potatismos.
Panerad koljafilé med tartarsås och kokt potatis.
Kycklinglårfilé Buffalo style med spicy mangodipp serveras med ris och grönsaksplock.
Smörstekt strömmingsfilé med skirat smör, potatismos och rårörda lingon.
Dragon panerad fläsknoisette med bearnaise, padrón-paprika och klyftpotatis.
Friterad flundra med ljummen primörsallad och hollandaisesås.
Skomakarlåda med klassiska tillbehör.
Spaghetti á la Puttanesca med anjovis, kapris, oliver, vitlök och chili.
BBQ-biffar med limekräm serveras med kapris-potatissallad.
Ingen meny tillgänglig än