Lunch fr. 149 krTake away fr. 140 kr (Dryck ingår ej)
I lunchen ingår hembakat bröd, smör, salladsbuffé, dryck samt kaffe/Thé
Måndag
Smöröverbakad torskfilé med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och kokt potatis
Färsbiff på vildsvin med svartvinbärssky, tzatziki och potatismos
Tisdag
Halstrad rödingsfilé med chili-och limesås, ljummen broccoli och smörslungad potatis
Biff stroganoff med vispad persiljesmör, inlagd gurka och ris
Onsdag
Cajunöverbakad koljafilé med räkceviche och rostad sötpotatis
Kycklingschnitzel med örtsmör och rostad potatis
Torsdag
Stekt strömming med gröna ärtor, skirat smör, rårörda lingon och potatismos.
Ugnsbakad fläskfilé med chorizo, serveras med chimichurri, bearnaisesås och potatistorn
Fredag
Panerad fisk med Pickwick´s egna gubbröra och smörslungad potatis
Biff Rydberg med brynt lök, senapskräm och rå äggula
Veckans sallad
Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon och krutonger.
Veckans Pasta
Kycklingpasta med cocktailtomater och babyspenat i krämig saffranssås.
Vegetariskt
Halloumi burgare med chilimajonnäs, picklad rödlök, frisésallad och pommes
Veckans Soppa
Morotssoppa med ingefära och apelsin, serveras med kycklingröra på rågbröd
Fish and chips med grönärtskräm och remouladsås
Pannbiff med äppel-tzatziki, serveras med röstipotatis och rödvinssky.
Halstrad rödingfilé med krämig morotsrisotto,gremolata och parmesanchips
Basilikakräm fräserad kycklingfilé med champagne glaserade grönsaker och skum på Västerbotten veluté.
Spenat och laxfräserad flundrafilé med hummersås, ljummen broccoli och smör-och dillstuvad potatis
Fläskschnitzel med citron och tysk potatissallad
Fisk Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, grönärtskräm och brynt smör
Pyttipanna med stekt ägg, picklade rödbetor och saltgurka
Panerad fisk med curryremoulad, citron och smörslungad potatis
Skomakarlåda med bacon, purjolök, rödvinssås och potatismos
Lassagne al forno toppad med ruccola & parmesan
Vegetariska BBQ-biffar med limekräm och kaprispotatissalla
Torskfilé med ägg-och persiljesås, pepparrot serveras med kokt potatis.
Rödvins bräserad högrev med konjaksky, grillad tomat och potatisgratäng.
Halstrad rödingfilé med hummer veluté, smör stekt sparrisbroccoli och potatisstomp.
Viltskavsgryta med champinjoner, enbär, potatismos och svartvinbärsgelé.
Rimmad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås.
Köttfärslimpa med svampsås, rårörda lingon och potatismos.
Panerad fisk med kall romsås, friterad endive sallad och kokt potatis.
Fläsk noisette med chili-bearnaisesås, husets chimi churri och pommes.
Fiskgryta med torsk, lax och blåmusslor serveras med örtkrutonger och rostad vitlöks aioli.
Mörbakad fransyska med madeira sky, chili marinerad haricots Verts och rostad örtpotatis.
Pasta bolognese med köttfärssås och parmesanost.
Vegetarisk kroppkaka med västerbottenost, rårörda lingon, champinjoner och brynt smör.